Zonnepanelen Smilde


Vanaf 1 maart 2018 start de gemeente Midden-Drenthe met de regeling ‘stimulering energieneutraal bouwen’. Een regeling waarbij voor de

 bouw van een energiezuinige woning een bijdrage beschikbaar is van € 5.000,00.

 Wethouder Dennis Bouwman: ‘We vinden het belangrijk dat woningen energieneutraal zijn. Met deze regeling willen we mensen stimuleren om hun woning energieneutraal te bouwen. Het mooie van deze regeling is dat het bedrag niet afhankelijk is van de grootte van de woning of de grootte van de kavel. Zo kan iedereen die een energieneutrale woning wil bouwen en voldoet aan de voorwaarden gebruik van de regeling  maken’.

Regeling stimulering energieneutraal bouwen

 

De regeling loopt van 1 maart tot 1 januari 2020 en geldt alleen voor het bouwen van een woning op particuliere kavels en op kavels die van de gemeente gekocht zijn. Na 1 januari 2020 moeten alle nieuwbouw woningen (bijna) energieneutraal zijn. Totaal is voor de regeling € 200.000,00 beschikbaar. Midden-Drenthe heeft in diverse kernen woningbouwkavels te koop. Meer informatie over de woningbouwkavels is onderaan dit bericht te vinden. Informatie over de stimuleringsregeling kunt u krijgen door contact op te nemen met de heer Christiaan Viersen via (0593) 53 94 54.

Bron: gemeente midden-drenhte


Inwoners van de gemeente Midden-Drenthe kunnen vanaf 16 februari 2017 een aanvraag indienen voor een Zonnelening.


Zonne-energie Noord Nederland is een bedrijf dat zich sinds 1991 specialiseert op het gebied van verkoop, advies en installatie van zonnepanelen! De inwoners van de gemeente Midden-Drenthe investeren meer en meer in duurzame energie.

Zonne-energie Noord Nederland heeft al vele installaties mogen doen in Midden-Drenthe.Met als gevolg vele tevreden klanten. Mocht u zich afvragen of uw dak geschikt is voor een zonne-energie installatie neem dan gerust contact met ons op!

 

WAAROM ZONNEPANELEN SMILDE VAN ZONNE-ENERGIE NOORD NEDERLAND?

·  Gratis en eerlijk advies

·  Al 26 jaar ervaring

·  A-kwaliteit zonnepanelen

·  Duitse kwaliteit omvormers

·  Duurzaam en milieuvriendelijk

·  In Nederland ontwikkeld bevestigingsmateriaal

·  Installatie door eigen gekwalificeerd personeel

·  Duurzaam en milieuvriendelijk

·  Vanaf dag 1 een lagere energierekening

·  Top investering met hoog rendementBovenSmilde
BovenSmilde
Smilde
Smilde
De groene stap Boven-smilde
De Groene Stap