LG NeON® zonnepanelen


LG NeON® 2 Black 320

De LG NeON® 2 is de best verkochte zonne-energiemodule van LG. De LG NeON® 2 Black werd ontworpen om een aantrekkelijk product te bieden: dunnere kabels lijken op afstand zwart. Het product kan dankzij zijn moderne design de waarde van een object verhogen.

 

 

Download productgegevensblad


 LG NeON® 2 330

De LG NeON® 2 is het meest verkochte zonnepaneel van LG. Het paneel is onderscheiden met de gerenommeerde Intersolar AWARD 2015 voor de toegepaste Cello-technologie. Dankzij deze technologie, die de vermogensopbrengst en de betrouwbaarheid verhoogt, is het een van de krachtigste en meest veelzijdige panelen op de markt.

 

Download productgegevensblad


LG NeON® R 365

 

De LG NeON® R is het toppaneel van LG, dat is voorzien van de meest efficiënte en hoogstaande energie-opwekkingstechnologie die LG ooit heeft geproduceerd. De LG NeON® R wekt niet alleen de meeste energie op van de gehele modelreeks van LG, maar is ook de meest stabiele in alle omstandigheden.

 

Download productgegevensblad


LG NeON® 2 BiFacial 390

 

De LG NeON® 2 BiFacial is ontworpen om niet alleen zonnestraling op de voorzijde, maar ook op de achterzijde van de NeON®-cel te absorberen dankzij een transparante achterfolie. Dankzij het dubbelzijdige oppervlak van de cellen kan meer energie worden opgewekt.

 

Download productgegevensblad


LG NeON® 2 Black 320 Wp
LG NeON® 2 Black 320 Wp
LG NeON® 2 330 Wp
LG NeON® 2 330 Wp
LG NeON® R 365 Wp
LG NeON® R 365 Wp