STECA COOLCEPT OMVORMERS


Standaard configureren wij onze pakketten met een Steca-Grid omvormer vanwege het hoogste rendement met een langere levensduur. 

 Met Steca is uw systeem voorzien van een omvormer van de beste kwaliteit of dit nu een klein zonne-energie systeem is voor een eengezinswoning of een uitgebreide gecombineerde oplossing voor een industrieel complex. Alle Steca-Grid  Coolcept omvormers zijn uit te breiden met een Solarwatt thuisaccu.

 Daarbij zijn de volgende aspecten het belangrijkst: gebruiksvriendelijkheid en maximale prestaties met de laagst mogelijke kosten.

De Coolcept productfamilie kan worden onderverdeeld in enkelfase Coolcept omvormers en driefasige Coolcept³ omvormers. Beide typen omvormer zijn gebaseerd op de beproefde en geteste Coolcept technologie en daarom buitengewoon koel, efficiënt en duurzaam. Ze bereiken de hoogste piek efficiëntie en zijn bovendien uiterst licht en rustig. 

Allemaal mogelijk door de top-efficiëntie van de Coolcept omvormers! Aan de eisen 'low costs-high efficiency' wordt volledig voldaan.

Maximale efficiency met lange levensduur

Uit de zeer hoge efficiëntie resulteert een super hoge werkingsgraad van 98,6 % en een Europese werkingsgraad tot 98,3 %, hetgeen ertoe leidt dat minder vermogen verloren gaat en aan de omgeving afgevoerd moet worden. Dat is uw opbrengstvoordeel. Bovendien garandeert een nieuw uniek Coolconcept in de omvormer een gelijkmatige verdeling van de warmte afgifte en daardoor een lange levensduur van de omvormer.

 

Product design en visualisering

De StecaGrid beschikt over een grafisch Lcd-display, waarmee de energie-opbrengstwaarden, de actuele prestaties en de operationele parameters van het systeem zichtbaar worden. Het innovatieve menu maakt een vrije keuze van de verschillende metingen mogelijk. Het begeleide, voorgeprogrammeerde menu maakt een eenvoudige in bedrijf name van het apparaat mogelijk.

 

Montage

De lichtgewichten met slechts 8,3 kg, 9,1 kg en 9,6 kg kunnen probleemloos en zeker aan de muur worden gemonteerd. De meegeleverde wandhouder en de praktische ingrepen voor rechts- en linkshandigen maken een eenvoudige en zeer comfortabele montage mogelijk.

 

Enkelfase omvormers:

Coolcept en coolcept-x inverters leveren energie aan eenfasige elektriciteitsnetten. De beproefde en geteste coolcept technologie maakt enkelfase voeding nog efficiënter. Daarnaast bieden ze tal van systeem monitoring opties. 

 

Driefasige omvormers:

Coolcept³ en coolcept³-x omvormers zijn speciaal ontworpen voor de drie-fase stroomaansluitingen. Met driefasige omvormers wordt de stroom minimaal over 2 fasen verdeeld. Dit vermindert de noodzaak voor tijdelijke opslag van energie in de unit, wat een positief effect heeft op de levensduur. De coolcept³ technologie is gebaseerd op eerdere coolcept omvormers en werkt net zo efficiënt. Coolcept³ indoor apparaten zijn ook voorgeconfigureerd voor de aansluiting van een toekomstig energie-opslagsysteem.


1 fase omvormer 'indoor' versie
1 fase omvormer 'indoor' versie
1 fase omvormer 'outdoor' versie
1 fase omvormer 'outdoor' versie
 3 fase omvormer 'storage ready'
3 fase omvormer 'storage ready'